- Livsmedel
- Kolonial/Speceri
- Mjöl/Gryn
- Övrigt mjöl
- Ekologisk Majsstärkelse
Ekologisk Majsstärkelse
Maizena Majstärkelse är en ekologisk toppredning/redning som kan användas till alla typer av soppor, såser, grytor och stuvningar. En produkt som utvecklats för att klara de höga krav som ställs inom både restaurang och storkök. Produkten är lättlöslig i kallt vatten och neutral i smaken. Naturligt fri från laktos och gluten. Redningen ger naturlig glans och klumpar sig inte. Värmestabil – håller konsistensen utan att eftersvälla vid varmhållning.
Storlek
2500gram

Ingredienser & Allergener
Ingredienser
Ekologisk majsstärkelse
Näringsinnehåll
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1484 kJ |
Energi | 355 kcal |
Fett | 0.5 g |
- Varav mättat fett | 0.1 g |
Kolhydrat | 87 g |
- Varav sockerarter | 0 g |
Protein | 0.5 g |
Salt | 0.02 g |
Fiber | 0 g |
Förvaring & Hållbarhet
Förvaras i 15°C till 25°C för optimal hållbarhet upp till 1080 dagar.
Förvaringstemperatur
15°C till 25°C
Total hållbarhet
Upp till 1080 dagar
Ursprung & Tillverkare
Tillverkningsland
Frankrike
Företag
Unilever Food Solutions Sverige
Org.nr: 556011-6146
Vanliga frågor om Ekologisk Majsstärkelse
Näringsvärde
Vad är proteininnehållet i Ekologisk Majsstärkelse?
I en portion på 100g finns det 0.5g protein.
Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Ekologisk Majsstärkelse?
Per 100g portion innehåller Ekologisk Majsstärkelse 87g kolhydrater tillsammans med 0.5g fett.