Saltå dinkelmjöl är ett stenmalet, siktat mjöl av ekologisk dinkel. Mjölet har en hög utmalning vilket gör det mustigt och aromrikt. Dinkel kallas också spelt och är en gammal vetesort. Dinkelmjöl passar bra till både bullar och bröd.
Storlek
10000gram
Ingredienser Ekologiskt siktat mjöl av dinkelVETE*, maltmjöl av KORN* (0,1%) *KRAV-certifierad ekologisk ingrediens
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1450 kJ |
Energi | 350 kcal |
Fett | 1.5 g |
- Varav mättat fett | 0.5 g |
Kolhydrat | 69 g |
- Varav sockerarter | 0.5 g |
Protein | 12 g |
Salt | 0.1 g |
Fiber | 2.5 g |
Förvaras i högst 22°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum 22°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Saltå Kvarn AB
Org.nr: 556539-6966
I en portion på 100g finns det 12g protein.
Per 100g portion innehåller Dinkelmjöl siktat 69g kolhydrater tillsammans med 1.5g fett.
Dinkelmjöl siktat innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.
Dinkelmjöl siktat tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Saltå Kvarn AB på följande sätt: Telefon: 08-551 508 00. E-post: info@saltakvarn.se. Adress: Saltå, 153 91 Järna.