Producerad i anläggning som inte hanterar nötter och mandel.
Storlek
10000gram
Ekologiskt VETE**. Svenskodlat, ångpreparerat och valsat, fullkorn. Kan innehålla spår av HAVRE, RÅG och KORN.** KRAV-ekologisk ingrediens, SE-EKO-01.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten och vete. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där havre, korn och råg hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1450 kJ |
Energi | 350 kcal |
Fett | 2.6 g |
- Varav mättat fett | 0.6 g |
Kolhydrat | 64 g |
- Varav sockerarter | 0.7 g |
Protein | 10 g |
Salt | 0.01 g |
Fiber | 12 g |
Förvaras i högst 25°C för optimal hållbarhet upp till 540 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum 25°C
Total hållbarhet
Upp till 540 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Fazer Sweden AB, Fazer Kvarn
Org.nr: 556295-4486
I en portion på 100g finns det 10g protein.
Per 100g portion innehåller Svenskt Matvete KRAV 64g kolhydrater tillsammans med 2.6g fett.
Svenskt Matvete KRAV innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten och vete.
På grund av tillverkningsprocessen kan Svenskt Matvete KRAV innehålla spår av följande allergener: havre, korn och råg.
Du kan kontakta Fazer Sweden AB, Fazer Kvarn på följande sätt: Telefon: 08-519 791 00 . Adress: Hallgränd 3, 121 62 Johanneshov.