Saltå Kvarns dinkelflingor är framställda av ekologisk hel dinkel som skalats, ångats och pressats till flingor. Hel dinkel är en fullkornsprodukt med både kli och grodd kvar, vilket gör den rik på fibrer. Dinkelflingor passar bra till gröt, i bröd och i frukostblandningar.
Storlek
18000gram
Ingredienser: FullkornsDINKEL* som ångats och valsats till flingor. *KRAV-certifierad ekologisk ingrediens
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spelt. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där havre, korn, råg och vete hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1450 kJ |
Energi | 340 kcal |
Fett | 1.9 g |
- Varav mättat fett | 0.5 g |
Kolhydrat | 60 g |
- Varav sockerarter | 7 g |
Protein | 15 g |
Fiber | 7 g |
Fosfor | 412 mg |
Kalium | 388 mg |
Magnesium | 115 mg |
Niacin | 6.8 mg |
Zink | 4 mg |
Förvaras i högst 20°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum 20°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Saltå Kvarn AB
Org.nr: 556539-6966
I en portion på 100g finns det 15g protein.
Per 100g portion innehåller Dinkelflingor 60g kolhydrater tillsammans med 1.9g fett.
Dinkelflingor innehåller allergenet spelt.
På grund av tillverkningsprocessen kan Dinkelflingor innehålla spår av följande allergener: havre, korn, råg och vete.
Du kan kontakta Saltå Kvarn AB på följande sätt: Telefon: 08-551 508 00. E-post: info@saltakvarn.se. Adress: Saltå, 153 91 Järna.