Bulgur är förkokt durumvete och har en härlig smak av vete. Det är snabbkokt eftersom bulgur förkokas och sedan torkas. Bulgur är gott till kött- och grönsaksrätter och i sallader. Bulgur är rikt på fiber och magnesium samt en källa till kalium, järn och zink.
Storlek
2500gram
Ingredienser Ekologisk bulgur av durumVETE* *KRAV-certifierad ekologisk ingrediens
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1500 kJ |
Energi | 360 kcal |
Fett | 1.3 g |
- Varav mättat fett | 0.5 g |
Kolhydrat | 68 g |
- Varav sockerarter | 0.5 g |
Protein | 12 g |
Salt | 0.1 g |
Fiber | 7.7 g |
Järn | 2.46 mg |
Fosfor | 170 mg |
Magnesium | 164 mg |
Zink | 1.93 mg |
Förvaras i 8°C till 22°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
8°C till 22°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Tyskland
Företag
Saltå Kvarn AB
Org.nr: 556539-6966
I en portion på 100g finns det 12g protein.
Per 100g portion innehåller Bulgur KRAV 68g kolhydrater tillsammans med 1.3g fett.
Bulgur KRAV innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.
Bulgur KRAV tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Saltå Kvarn AB på följande sätt: Telefon: 08-551 508 00. E-post: info@saltakvarn.se. Adress: Saltå, 153 91 Järna.