Bulgur påminner om couscous men tillverkas av vetekornets alla beståndsdelar och innehåller därför mer fibrer, proteiner, vitaminer och mineralämnen. Det är ett lite större gryn som med fördel kan ersätta pasta, ris eller potatis på tallriken. Servera vår ekologiska bulgur i salladen för ett nyttigt och matigt alternativ.
Storlek
4000gram
Bulgur (från VETE)*. *Ekologisk ingrediens. ***Produktsammansättningen kan ändras, läs därför alltid ingrediensförteckningen på förpackningen.***
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller vete. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1414 kJ |
Energi | 338 kcal |
Fett | 1.7 g |
- Varav mättat fett | 0.3 g |
Kolhydrat | 73 g |
- Varav sockerarter | 0 g |
Protein | 12.7 g |
Salt | 0.0475 g |
Fiber | 7.4 g |
Förvaras i 4°C till 18°C för optimal hållbarhet upp till 730 dagar.
Förvaringstemperatur
4°C till 18°C
Total hållbarhet
Upp till 730 dagar
Tillverkningsland
Turkiet
Företag
AB Tage Lindblom
Org.nr: 556020-9107
I en portion på 100g finns det 12.7g protein.
Per 100g portion innehåller Bulgur Eko 73g kolhydrater tillsammans med 1.7g fett.
Bulgur Eko innehåller allergenet vete.
Bulgur Eko tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta AB Tage Lindblom på följande sätt: Telefon: 08-564 705 10. E-post: info@tagelindblom.se. Adress: Ynglingavägen 1, 177 57 Järfälla.