- Livsmedel
- Kolonial/Speceri
- Mjöl/Gryn
- Övriga gryn
- Bulgur
Bulgur
Bulgur är en bra kolhydratkälla som består av förkokta krossade vetekorn och innehåller mycket fibrer och mineraler. Kokas i lättsaltat vatten 10 minuter. Serveras varmt eller kallt och passar perfekt i sallader och bowls.
Storlek
5000gram

Ingredienser & Allergener
Ingredienser
DurumVETE 100%. Allergiråd: innehåller VETEgluten.
Allergeninformation för Bulgur
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten och vete. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsinnehåll
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1467 kJ |
Energi | 346 kcal |
Fett | 1.9 g |
- Varav mättat fett | 0.3 g |
Kolhydrat | 68 g |
- Varav sockerarter | 2 g |
Protein | 13 g |
Salt | 0.06 g |
Förvaring & Hållbarhet
Förvaras i 16°C till 30°C för optimal hållbarhet upp till 730 dagar.
Förvaringstemperatur
16°C till 30°C
Total hållbarhet
Upp till 730 dagar
Ursprung & Tillverkare
Tillverkningsland
Frankrike
Företag
Haugen-Gruppen AB
Org.nr: 556481-5800
Vanliga frågor om Bulgur
Näringsvärde
Vad är proteininnehållet i Bulgur?
I en portion på 100g finns det 13g protein.
Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Bulgur?
Per 100g portion innehåller Bulgur 68g kolhydrater tillsammans med 1.9g fett.
Allergener
Innehåller Bulgur några allergener?
Bulgur innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten och vete.
Vilka allergener kan finnas i spår i Bulgur?
Bulgur tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Vem kan jag kontakta angående Bulgur?
Du kan kontakta Haugen-Gruppen AB på följande sätt: Telefon: 011-362900. E-post: info@haugen-gruppen.se. Adress: Box 185, 601 03 Norrköping.