AXA Mannagryn framställs av den inre delen av vetekärnan, vilket ger små fina gryn som har en härligt mjuk smak. Perfekt för klassisk mannagrynsgröt eller en läcker mannagrynspudding som efterrätt!
Storlek
1000gram
Mannagryn, framställt av det inre av VETEkärnan.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1450 kJ |
Energi | 350 kcal |
Fett | 1.3 g |
- Varav mättat fett | 0.1 g |
- Varav fleromättat fett | 0.5 g |
- Varav enkelomättat fett | 0.2 g |
Kolhydrat | 72 g |
- Varav sockerarter | 0.4 g |
Protein | 10 g |
Salt | 0 g |
Fiber | 2.8 g |
Förvaras i 15°C till 25°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
15°C till 25°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Lantmännen Cerealia
Org.nr: 556017-2222
I en portion på 100g finns det 10g protein.
Per 100g portion innehåller Mannagryn Finmalda 72g kolhydrater tillsammans med 1.3g fett.
Mannagryn Finmalda innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.
Mannagryn Finmalda tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Lantmännen Cerealia på följande sätt: Telefon: 08-519 787 00. Adress: Sankt Göransgatan 160 A. Box 301 92, 102 25 Stockholm.