Saltås helt korn framställs genom att kornets ytterskal slipas bort. Helt korn är en fullkornsprodukt med högt kostfiberinnehåll. Det har fyllig smak och härligt tuggmotstånd. Korn är ett gott svenskodlat alternativ till ris eller att blanda i grytor och matiga sallader.
Storlek
2250gram
Ingredienser Ekologiskt helt KORN* *KRAV-certifierad ekologisk ingrediens
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1450 kJ |
Energi | 340 kcal |
Fett | 3 g |
- Varav mättat fett | 0.5 g |
Kolhydrat | 65 g |
- Varav sockerarter | 0.9 g |
Protein | 9.2 g |
Salt | 0.01 g |
Fiber | 7.6 g |
Järn | 3.5 mg |
Vitamin B6 | 0.33 mg |
Magnesium | 89 mg |
Niacin | 5.7 mg |
Tiamin | 0.33 mg |
Zink | 2.4 mg |
Förvaras i 15°C till 25°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
15°C till 25°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Saltå Kvarn AB
Org.nr: 556539-6966
I en portion på 100g finns det 9.2g protein.
Per 100g portion innehåller Korn helt KRAV 65g kolhydrater tillsammans med 3g fett.
Korn helt KRAV innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.
Korn helt KRAV tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Saltå Kvarn AB på följande sätt: Telefon: 08-551 508 00. E-post: info@saltakvarn.se. Adress: Saltå, 153 91 Järna.