Saltå Kvarns helt korn är en fullkornsprodukt med högt kostfiberinnehåll. Vid brödbak kan 10 % av mjölet ersättas av helt korn. Det gör brödet extra gott och saftigt. Koka då kornet utan salt. Helt korn kan också användas kokt som ris eller i en sallad.
Storlek
25000gram
Ingredienser Ekologiskt KORN* helt *KRAV-certifierad ekologisk ingrediens
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1450 kJ |
Energi | 340 kcal |
Fett | 3 g |
- Varav mättat fett | 0.5 g |
- Varav fleromättat fett | 1.4 g |
- Varav enkelomättat fett | 0.5 g |
Kolhydrat | 65 g |
- Varav sockerarter | 0.9 g |
Protein | 9.2 g |
Salt | 0.01 g |
Fiber | 7.6 g |
Järn | 3.5 mg |
Fosfor | 250 mg |
Kalium | 350 mg |
Magnesium | 89 mg |
Niacin | 5.7 mg |
Zink | 2.4 mg |
Förvaras i högst 22°C för optimal hållbarhet upp till 730 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum 22°C
Total hållbarhet
Upp till 730 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Saltå Kvarn AB
Org.nr: 556539-6966
I en portion på 100g finns det 9.2g protein.
Per 100g portion innehåller Hel Korn KRAV 65g kolhydrater tillsammans med 3g fett.
Hel Korn KRAV innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.
Hel Korn KRAV tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Saltå Kvarn AB på följande sätt: Telefon: 08-551 508 00. E-post: info@saltakvarn.se. Adress: Saltå, 153 91 Järna.