Havren ångprepareras, klipps, valsas och siktas för att få fram klifraktionen. Innehåller 13% kostfiber. Användningsområden: Går att använda till mat, bakning, strö och dekoration
HAVREkli
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1500 kJ |
Energi | 360 kcal |
Fett | 7.9 g |
- Varav mättat fett | 1.5 g |
Kolhydrat | 51 g |
- Varav sockerarter | 1.7 g |
Protein | 15 g |
Salt | 0 g |
Fiber | 13 g |
Förvaras i 10°C till 25°C för optimal hållbarhet upp till 300 dagar.
Förvaringstemperatur
10°C till 25°C
Total hållbarhet
Upp till 300 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Lantmännen Cerealia
Org.nr: 556017-2222
I en portion på 100g finns det 15g protein.
Per 100g portion innehåller Havrekli N+ 51g kolhydrater tillsammans med 7.9g fett.
Havrekli N+ innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.
Havrekli N+ tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Lantmännen Cerealia på följande sätt: Telefon: 08-519 787 00. Adress: Sankt Göransgatan 160 A. Box 301 92, 102 25 Stockholm.