Saltå Kvarns grahamsmjöl är ett stenmalet fullkornsmjöl av svenskt, ekologiskt vete. Både grodd och kli finns kvar och det är rikt på magnesium och järn. Grahamsmjöl passar bra till brödbak och gröt. Du kan också blanda i lite grahamsmjöl i pannkakssmeten, så blir pannkakorna mustigare och lite mer mättande.
Storlek
10000gram
Ingredienser Ekologiskt fullkornsmjöl av VETE*, maltmjöl av KORN* (0,1%) *KRAV-certifierad ekologisk ingrediens
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1400 kJ |
Energi | 330 kcal |
Fett | 2.5 g |
- Varav mättat fett | 0.5 g |
Kolhydrat | 61 g |
- Varav sockerarter | 0.7 g |
Protein | 10 g |
Salt | 0.01 g |
Fiber | 11 g |
Järn | 5 mg |
Magnesium | 130 mg |
Zink | 2.3 mg |
Förvaras i högst 22°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum 22°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Saltå Kvarn AB
Org.nr: 556539-6966
I en portion på 100g finns det 10g protein.
Per 100g portion innehåller Grahamsmjöl KRAV 61g kolhydrater tillsammans med 2.5g fett.
Grahamsmjöl KRAV innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.
Grahamsmjöl KRAV tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Saltå Kvarn AB på följande sätt: Telefon: 08-551 508 00. E-post: info@saltakvarn.se. Adress: Saltå, 153 91 Järna.