Grahamsmjöl EKO från Lantmännen är malt av hela vetekornet i den lokala kvarnen i Malmö och kommer från våra ekologiska gårdar. Det är även KRAV-märkt och nyckelhålsmärkt. Grahamsmjölet är en fullkornsprodukt som ger en lite nötig smak. Det gör att det passar bra till grövre brödtyper såsom skorpor och knäckebröd. För att få ett luftigare bröd kan du blanda i Ekologiskt Vetemjöl Special.
Storlek
1000gram
fullkornsvetemjöl* (graham). 100 % fullkorn. *KRAV-ekologisk
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1400 kJ |
Energi | 340 kcal |
Fett | 2.2 g |
- Varav mättat fett | 0.5 g |
Kolhydrat | 61 g |
- Varav sockerarter | 0.6 g |
Protein | 11 g |
Salt | 0 g |
Fiber | 11 g |
Förvaras i 15°C till 25°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
15°C till 25°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Lantmännen Cerealia
Org.nr: 556017-2222
I en portion på 100g finns det 11g protein.
Per 100g portion innehåller Grahamsmjöl EKO KRAV 61g kolhydrater tillsammans med 2.2g fett.
Grahamsmjöl EKO KRAV innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.
Grahamsmjöl EKO KRAV tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Lantmännen Cerealia på följande sätt: Telefon: 08-519 787 00. Adress: Sankt Göransgatan 160 A. Box 301 92, 102 25 Stockholm.