Agourelleo är årets första skörds olivolja. I slutet av oktober är det dags att skörda de mogna oliverna på familjen Mantzavinos gård i Agios Konstantinos. Oliverna plockas för hand och inom två timmar pressas de varsamt. Snart har man årets första olivolja Agoureleo, med en doft av nyslagen äng och en tydligt pepprig smak.
Storlek
500milliliter
Extra virgin olivolja
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 3700 kJ |
Energi | 900 kcal |
Fett | 100 g |
- Varav mättat fett | 14 g |
- Varav fleromättat fett | 7 g |
- Varav enkelomättat fett | 79 g |
Kolhydrat | 0 g |
- Varav sockerarter | 0 g |
Protein | 0 g |
Salt | 0 g |
Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet upp till 450 dagar.
Total hållbarhet
Upp till 450 dagar
Tillverkningsland
Grekland
Företag
Fontana Food AB
Org.nr: 556251-0734
Per 100g portion innehåller AGOURELEO Olivolja 0g kolhydrater tillsammans med 100g fett.