Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Kolonial/Speceri
  3. Kryddor
  4. Pepparkryddor
  5. Vitpeppar Malen
  1. Livsmedel/
  2. Kolonial/Speceri/
  3. Kryddor/
  4. Pepparkryddor/
  5. Vitpeppar Malen

Vitpeppar Malen

SANTA MARIA

Vitpeppar av hög kvalitet, i mald form. Malen vitpeppar har en distinkt men mild pepparsmak som gör sig väl i klassiska vita såser som bechamelsås och beurre blanc. Malen vitpeppar är också lämpligt till gryta, soppa, fisk och skaldjur. Vitpeppar framställs av det mogna, skalade bäret från pepparplantan Piper Nigrum. • Vitpeppar förvaras gärna torrt och mörkt för att bevara aromen längre

Storlek

500gram

Vitpeppar Malen

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Vitpeppar.

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi1185 kJ
Energi283 kcal
Fett2.1 g
- Varav mättat fett0.6 g
Kolhydrat42 g
- Varav sockerarter0 g
Protein10 g
Salt0 g
Fiber26 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i 5°C till 25°C för optimal hållbarhet upp till 1095 dagar.

Förvaringstemperatur

5°C till 25°C

Total hållbarhet

Upp till 1095 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Indonesien

Företag

Santa Maria AB

Org.nr: 556047-5658

Kontakt

Box 63

431 21 Mölndal

Tel: 031-67 42 00

productdata@santamaria.se

Besök webbplats

Vanliga frågor om Vitpeppar Malen

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Vitpeppar Malen?

I en portion på 100g finns det 10g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Vitpeppar Malen?

Per 100g portion innehåller Vitpeppar Malen 42g kolhydrater tillsammans med 2.1g fett.

←Tillbaka till Produkter