Torkade klippta blad av salvia. Till kalvkött och vilt speciellt i det italienska köket, tex i ”Saltimbocca Romana”. Passar också att krydda korv, gås, lamm och fläsk. Prova att strö över tomaträtter
Storlek
600gram
Torkad salvia
| Näringsämne | Per 100g |
|---|---|
| Energi | 1532 kJ |
| Energi | 366 kcal |
| Fett | 13 g |
| - Varav mättat fett | 7 g |
| Kolhydrat | 43 g |
| - Varav sockerarter | 42 g |
| Protein | 11 g |
| Salt | 0.1 g |
Förvaras i 5°C till 20°C för optimal hållbarhet upp till 730 dagar.
Förvaringstemperatur
5°C till 20°C
Total hållbarhet
Upp till 730 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Nordic Spice AB
Org.nr: 556652-2057
I en portion på 100g finns det 11g protein.
Per 100g portion innehåller Salvia 43g kolhydrater tillsammans med 13g fett.