Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Kolonial/Speceri
  3. Kryddor
  4. Örtkryddor
  5. Basilika
  1. Livsmedel/
  2. Kolonial/Speceri/
  3. Kryddor/
  4. Örtkryddor/
  5. Basilika

Basilika

SANTA MARIA

Torkad basilika av hög kvalitet. Basilika har en något pepprig, frisk arom som gör sig väl i medelhavsmat och asiatisk matlagning. Basilika passar bra till pasta, kyckling, fisk, marinader, varma och kalla såser. • Basilika förvaras gärna torrt och mörkt för att bevara aromen längre • Basilika smulas med fingertopparna för att väcka aromen till liv

Storlek

145gram

Basilika

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Basilika.

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi1016 kJ
Energi245 kcal
Fett4.1 g
- Varav mättat fett2.2 g
Kolhydrat10 g
- Varav sockerarter1.7 g
Protein23 g
Salt0.19 g
Fiber38 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i 5°C till 25°C för optimal hållbarhet upp till 1095 dagar.

Förvaringstemperatur

5°C till 25°C

Total hållbarhet

Upp till 1095 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Egypten

Företag

Santa Maria AB

Org.nr: 556047-5658

Kontakt

Box 63

431 21 Mölndal

Tel: 031-67 42 00

productdata@santamaria.se

Besök webbplats

Vanliga frågor om Basilika

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Basilika?

I en portion på 100g finns det 23g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Basilika?

Per 100g portion innehåller Basilika 10g kolhydrater tillsammans med 4.1g fett.

←Tillbaka till Produkter