Torkad basilika av hög kvalitet. Basilika har en något pepprig, frisk arom som gör sig väl i medelhavsmat och asiatisk matlagning. Basilika passar bra till pasta, kyckling, fisk, marinader, varma och kalla såser. • Basilika förvaras gärna torrt och mörkt för att bevara aromen längre • Basilika smulas med fingertopparna för att väcka aromen till liv
Storlek
145gram

Basilika.
| Näringsämne | Per 100g |
|---|---|
| Energi | 1016 kJ |
| Energi | 245 kcal |
| Fett | 4.1 g |
| - Varav mättat fett | 2.2 g |
| Kolhydrat | 10 g |
| - Varav sockerarter | 1.7 g |
| Protein | 23 g |
| Salt | 0.19 g |
| Fiber | 38 g |
Förvaras i 5°C till 25°C för optimal hållbarhet upp till 1095 dagar.
Förvaringstemperatur
5°C till 25°C
Total hållbarhet
Upp till 1095 dagar
Tillverkningsland
Egypten
Företag
Santa Maria AB
Org.nr: 556047-5658
I en portion på 100g finns det 23g protein.
Per 100g portion innehåller Basilika 10g kolhydrater tillsammans med 4.1g fett.