OSCAR Premium Rödvin & Portvinsreduktion ger din rätt en välbalanserad smak av vin, sötma och syra. Vin har alltid varit en viktig ingrediens, särskilt i det traditionella franska köket där vinreduktion används i en mängd rätter. I OSCAR Premium Rödvin & Portvinsreduktion ger kombinationen av vintyper komplexitet och djup och frigör en bred palett av smaknyanser. Använd exempelvis till bräsering, t.ex. Coq au Vin och till avsmakning av mörka såser som t.ex. Sauce Bordelaise.Kan också användas i kalla rätter, t.ex. som bas i vinägrett och dressingar.
Storlek
580gram
Portvin (med SULFITER) 28%, rödvinskoncentrat (med SULFITER) 25%, farinsocker, rött vin (med SULFITER) 8,5%, salt, schalottenlökspuré, citrusfiber, fermenterat socker.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller svaveldioxid eller sulfit. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 640 kJ |
Energi | 151 kcal |
Fett | 0.5 g |
- Varav mättat fett | 0.2 g |
Kolhydrat | 33.6 g |
- Varav sockerarter | 25.4 g |
Protein | 1.5 g |
Salt | 5.5 g |
Fiber | 4.1 g |
Förvaras i 5°C till 20°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
5°C till 20°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Danmark
Företag
OSCAR A/S
Org.nr: 13237409
I en portion på 100g finns det 1.5g protein.
Per 100g portion innehåller Rödvin & Portvinsreduktion 33.6g kolhydrater tillsammans med 0.5g fett.
Rödvin & Portvinsreduktion innehåller allergenet svaveldioxid eller sulfit.
Rödvin & Portvinsreduktion tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta OSCAR A/S på följande sätt: Telefon: +4556792200. Adress: Industrivej 36, DK-4683 Rönnede.