OSCAR Premium Vitvinsreduktion ger en god smak av vitt vin, schalottenlök och syra till vilken rätt som helst. Vitt vin används ofta för att ge rätten ett stråk av friskhet, fruktighet och syra, och lämpar sig väl till lättare rätter som fisk och fågel med mera. Använd exempelvis i såser, t.ex. Beurre Blanc eller Sauce Vin Blanc. Till pochering och ångning, t.ex. ångade musslor och vitvinspocherad fågel och som bas till risotto.
Storlek
450gram
Vitvinskoncentrat (med SULFITER) 50 %, socker, salt, schalottenlökspuré, citrusfiber, syra (askorbinsyra, vinsyra), arom (med SULFITER).
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller svaveldioxid eller sulfit. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 642 kJ |
Energi | 152 kcal |
Fett | 0.5 g |
- Varav mättat fett | 0.1 g |
Kolhydrat | 35 g |
- Varav sockerarter | 30 g |
Protein | 0.8 g |
Salt | 7.6 g |
Fiber | 3.7 g |
Förvaras i 5°C till 20°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
5°C till 20°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Danmark
Företag
OSCAR A/S
Org.nr: 13237409
I en portion på 100g finns det 0.8g protein.
Per 100g portion innehåller OSCAR Premium Vitvinsreduktion 35g kolhydrater tillsammans med 0.5g fett.
OSCAR Premium Vitvinsreduktion innehåller allergenet svaveldioxid eller sulfit.
OSCAR Premium Vitvinsreduktion tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta OSCAR A/S på följande sätt: Telefon: +4556792200. Adress: Industrivej 36, DK-4683 Rönnede.