Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Kolonial/Speceri
  3. Kryddor
  4. Frö- och fruktkryddor
  5. Smoked Paprika
  1. Livsmedel/
  2. Kolonial/Speceri/
  3. Kryddor/
  4. Frö- och fruktkryddor/
  5. Smoked Paprika

Smoked Paprika

SANTA MARIA

Rökt paprikapulver av hög kvalitet. Rökt paprika tillför en lätt rökig och jordnära smak till grytor, soppor, marinader och färsrätter. Rökt paprikapulver är vanligt i spansk och latinamerikansk matlagning, till exempel i chorizo. Rökt paprikapulver är också en vanlig ingrediens i ungersk gulash. Detta paprikapulver har fått sin karakteristiska smak genom röktorkning över öppen eld. • Rökt paprikapulver förvaras torrt och mörkt för att bevara arom längre

Storlek

230gram

Smoked Paprika

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Rökt paprika.

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi1443 kJ
Energi349 kcal
Fett17 g
- Varav mättat fett2.3 g
Kolhydrat13 g
- Varav sockerarter5.2 g
Protein15 g
Salt0.8 g
Fiber41 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i 5°C till 25°C för optimal hållbarhet upp till 730 dagar.

Förvaringstemperatur

5°C till 25°C

Total hållbarhet

Upp till 730 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Spanien

Företag

Santa Maria AB

Org.nr: 556047-5658

Kontakt

Box 63

431 21 Mölndal

Tel: 031-67 42 00

productdata@santamaria.se

Besök webbplats

Vanliga frågor om Smoked Paprika

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Smoked Paprika?

I en portion på 100g finns det 15g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Smoked Paprika?

Per 100g portion innehåller Smoked Paprika 13g kolhydrater tillsammans med 17g fett.

←Tillbaka till Produkter