Nejlikan har en intensiv arom och kraftig karaktär. Den bör därför användas med viss försiktighet. Den söta smaken gör sig bra till fläsk, vilt, soppor, marinader, frukt och i olika inläggningar. Den malda nejlikan används oftast i kötträtter, grytor och såser.
Storlek
425gram
Nejlika.
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1391 kJ |
Energi | 335 kcal |
Fett | 13 g |
- Varav mättat fett | 4 g |
Kolhydrat | 32 g |
- Varav sockerarter | 2.4 g |
Protein | 6 g |
Salt | 0.69 g |
Fiber | 34 g |
Förvaras i 5°C till 25°C för optimal hållbarhet upp till 1095 dagar.
Förvaringstemperatur
5°C till 25°C
Total hållbarhet
Upp till 1095 dagar
Tillverkningsland
Madagaskar
Företag
Santa Maria AB
Org.nr: 556047-5658
I en portion på 100g finns det 6g protein.
Per 100g portion innehåller Nejlika Malen 32g kolhydrater tillsammans med 13g fett.