Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Kolonial/Speceri
  3. Kryddor
  4. Blomkryddor
  5. Kapris i lag hink
  1. Livsmedel/
  2. Kolonial/Speceri/
  3. Kryddor/
  4. Blomkryddor/
  5. Kapris i lag hink

Kapris i lag hink

KOCKENS

Krydda som görs av blomknoppar från busken Capparis. Efter plockning får knopparna ligga några timmar innan de läggs i svagt saltad ättikslag. Kapris har en syrlig, svagt bitter smak. Den används som smaksättning i fisksåser, potatissallader, sallader och till kanske det mest kända – wienerschnitzel och råbiff. Kaprisen behåller sin styrka även vid upphettning och passar därför både till kalla och varma rätter. Man kan även få tag på så kallad bärkapris. Den är större och har skaftet kvar. Den här typen av kapris är fin att dekorera med eller servera som tilltugg.

Storlek

1650gram

Kapris i lag hink

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Kapris, vatten, vinäger, ättika, 6% salt.

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi100 kJ
Energi20 kcal
Fett0.5 g
- Varav mättat fett0.5 g
Kolhydrat3.2 g
- Varav sockerarter0 g
Protein1.4 g
Salt14 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet upp till 1825 dagar.

Total hållbarhet

Upp till 1825 dagar

Ursprung & Tillverkare

Företag

Culinar Sverige AB

Org.nr: 556192-5875

Kontakt

Gamla vägen 27

291 67 Kristianstad

Tel: 044-585 00

vcd@kockens.se

Besök webbplats

Vanliga frågor om Kapris i lag hink

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Kapris i lag hink?

I en portion på 100g finns det 1.4g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Kapris i lag hink?

Per 100g portion innehåller Kapris i lag hink 3.2g kolhydrater tillsammans med 0.5g fett.

←Tillbaka till Produkter