Ett enkelt sätt att göra en god röd kebabsås.
Tomatpulver(73%), socker, salt(8%), förtjockningsmedel E415, svartpeppar, vitlök, syra(citronsyra), oregano, chilipepar, cayennepeppar,rapsolja, dextrose.
| Näringsämne | Per 100g |
|---|---|
| Energi | 1319 kJ |
| Energi | 313 kcal |
| Fett | 1.4 g |
| - Varav mättat fett | 0.3 g |
| Kolhydrat | 55 g |
| - Varav sockerarter | 42 g |
| Protein | 12 g |
| Salt | 7.4 g |
Förvaras i 5°C till 20°C för optimal hållbarhet upp till 730 dagar.
Förvaringstemperatur
5°C till 20°C
Total hållbarhet
Upp till 730 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Nordic Spice AB
Org.nr: 556652-2057
I en portion på 100g finns det 12g protein.
Per 100g portion innehåller Kebabsåsmix 55g kolhydrater tillsammans med 1.4g fett.