Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Kolonial/Speceri
  3. Kött/Charkuterivaror
  4. Kött/chark, burk
  5. Varmkorv i burk
  1. Livsmedel/
  2. Kolonial/Speceri/
  3. Kött/Charkuterivaror/
  4. Kött/chark, burk/
  5. Varmkorv i burk

Varmkorv i burk

Martin & Servera

Gör fler glada och mätta med varmkorv på burk. Vår varmkorv är en favorit hos både stora och små. Den är lätt att ha med sig och är smidig att hantera i köket. Varmkorven har en kötthalt på 53% och passar bra både i korvbröd eller tillsammans med mos. En burk innehåller 36 korvar som väger 55 gram styck.

Storlek

1980gram

Varmkorv i burk

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Griskött (52%), vatten, fett från gris, bindväv från gris, potatismjöl, salt, druvsocker, lökpulver, kryddor och kryddextrakt (svartpeppar, koriander), antioxidationsmedel (E300), konserveringsmedel (E250), rökarom. Stoppad i naturtarm från får. Lake: Vatten, salt, antioxidationsmedel (E301).

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi1000 kJ
Energi240 kcal
Fett22 g
- Varav mättat fett8.6 g
Kolhydrat3 g
- Varav sockerarter0.6 g
Protein9 g
Salt1.9 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i högst 8°C för optimal hållbarhet upp till 240 dagar.

Förvaringstemperatur

Maximum 8°C

Total hållbarhet

Upp till 240 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Martin & Servera AB

Org.nr: 556233-2451

Kontakt

Lindhagensgatan 133

104 25 Stockholm

Tel: 08-722 25 00

Besök webbplats

Vanliga frågor om Varmkorv i burk

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Varmkorv i burk?

I en portion på 100g finns det 9g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Varmkorv i burk?

Per 100g portion innehåller Varmkorv i burk 3g kolhydrater tillsammans med 22g fett.

←Tillbaka till Produkter