Chokladpulver

Chocolaterie Monbana

Varmchokladpulver i vacker presentburk med 32% kakaohalt.

Storlek

250gram

Chokladpulver

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Ingredienser: Socker, kakaopulver (min 32%), vaniljsmaksättning. Kan innehålla spår av gluten, mjölk, ägg, soja, nötter (mandel, hasselnöt, pekannöt), selleri och sulfiter.

Allergeninformation för Chokladpulver

Spannmål som innehåller gluten(Kan innehålla)
Hasselnöt(Kan innehålla)
Mandel(Kan innehålla)
Mjölk(Kan innehålla)
Nötter(Kan innehålla)
Pekannöt(Kan innehålla)
Selleri(Kan innehålla)
Sojabönor(Kan innehålla)
Svaveldioxid eller sulfit(Kan innehålla)
Ägg(Kan innehålla)

Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där spannmål som innehåller gluten, hasselnöt, mandel, mjölk, nötter, pekannöt, selleri, sojabönor, svaveldioxid eller sulfit och ägg hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi1628 kJ
Energi386 kcal
Fett6.7 g
- Varav mättat fett4.2 g
Kolhydrat70 g
- Varav sockerarter68 g
Protein6.2 g
Salt0.01 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet upp till 720 dagar.

Total hållbarhet

Upp till 720 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Frankrike

Företag

ScandChoco AB

Org.nr: 556721-5818

Kontakt

Ängelholmsvägen 34

254 42 Helsingborg

Tel: 042-29 27 90

Besök webbplats

Vanliga frågor om Chokladpulver

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Chokladpulver?

I en portion på 100g finns det 6.2g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Chokladpulver?

Per 100g portion innehåller Chokladpulver 70g kolhydrater tillsammans med 6.7g fett.

Allergener

Innehåller Chokladpulver några allergener?

Chokladpulver är fri från deklarerade allergener.

Vilka allergener kan finnas i spår i Chokladpulver?

På grund av tillverkningsprocessen kan Chokladpulver innehålla spår av följande allergener: spannmål som innehåller gluten, hasselnöt, mandel, mjölk, nötter, pekannöt, selleri, sojabönor, svaveldioxid eller sulfit och ägg.

Vem kan jag kontakta angående Chokladpulver?

Du kan kontakta ScandChoco AB på följande sätt: Telefon: 042-29 27 90. Adress: Ängelholmsvägen 34, 254 42 Helsingborg.