Ströbröd

Boalts Bröd
Från Sverige

Hållbart ströbröd bakat med 97 % svenska råvaror i Sverige. Vid vår tillverkning av smörgåstårtbottnar tar vi tillvara på över och underdelar i processen och tar fram detta klimatsmarta ströbröd.

Storlek

5000gram

Ströbröd

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

VETEmjöl*, vatten, sirap, siktat RÅGmjöl*, rapsolja*, RÅGsurdeg, salt, jäst, VETEgluten, KORNmalt, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra). *Ursprung Sverige.

Allergeninformation för Ströbröd

Spannmål som innehåller gluten(Innehåller)

För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi1661 kJ
Energi397 kcal
Fett5.8 g
- Varav mättat fett0.7 g
Kolhydrat71 g
- Varav sockerarter6.4 g
Protein12 g
Salt1.4 g
Fiber4.4 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.

Total hållbarhet

Upp till 365 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Bageri Gruppen Sverige AB

Org.nr: 556135-6402

Kontakt

Verkstadsgatan 12

231 66 Trelleborg

Tel: 0410‐430 70

info@bagerigruppen.se

Vanliga frågor om Ströbröd

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Ströbröd?

I en portion på 100g finns det 12g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Ströbröd?

Per 100g portion innehåller Ströbröd 71g kolhydrater tillsammans med 5.8g fett.

Allergener

Innehåller Ströbröd några allergener?

Ströbröd innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.

Vilka allergener kan finnas i spår i Ströbröd?

Ströbröd tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.

Vem kan jag kontakta angående Ströbröd?

Du kan kontakta Bageri Gruppen Sverige AB på följande sätt: Telefon: 0410‐430 70. E-post: info@bagerigruppen.se. Adress: Verkstadsgatan 12, 231 66 Trelleborg.