Hållbart ströbröd bakat med 97 % svenska råvaror i Sverige. Vid vår tillverkning av smörgåstårtbottnar tar vi tillvara på över och underdelar i processen och tar fram detta klimatsmarta ströbröd.
Storlek
5000gram

VETEmjöl*, vatten, sirap, siktat RÅGmjöl*, rapsolja*, RÅGsurdeg, salt, jäst, VETEgluten, KORNmalt, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra). *Ursprung Sverige.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
| Näringsämne | Per 100g | 
|---|---|
| Energi | 1661 kJ | 
| Energi | 397 kcal | 
| Fett | 5.8 g | 
| - Varav mättat fett | 0.7 g | 
| Kolhydrat | 71 g | 
| - Varav sockerarter | 6.4 g | 
| Protein | 12 g | 
| Salt | 1.4 g | 
| Fiber | 4.4 g | 
Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Bageri Gruppen Sverige AB
Org.nr: 556135-6402
I en portion på 100g finns det 12g protein.
Per 100g portion innehåller Ströbröd 71g kolhydrater tillsammans med 5.8g fett.
Ströbröd innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.
Ströbröd tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Bageri Gruppen Sverige AB på följande sätt: Telefon: 0410‐430 70. E-post: info@bagerigruppen.se. Adress: Verkstadsgatan 12, 231 66 Trelleborg.