Ett flingliknande ströbröd inspirerat av det japanska köket och baserat på glutenfria råvaror. Fritt från gluten och vete.
Storlek
200gram

majs, rismjöl/rismel, kikärtor, rörsocker/rør sukker, salt.
| Näringsämne | Per 100g |
|---|---|
| Energi | 1551 kJ |
| Energi | 367 kcal |
| Fett | 3 g |
| - Varav mättat fett | 0.5 g |
| Kolhydrat | 73 g |
| - Varav sockerarter | 1.8 g |
| Protein | 8.5 g |
| Salt | 0.8 g |
| Fiber | 6.8 g |
Förvaras i -30°C till 25°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-30°C till 25°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Europeiska unionen
Företag
Oldana AB
Org.nr: 556474-3176
I en portion på 100g finns det 8.5g protein.
Per 100g portion innehåller Panko glutenfri 73g kolhydrater tillsammans med 3g fett.