Hållbart Ströbröd där vi vår tillverkning av smörgåstårtbottnar tar tillvara på över och underdelar i processen som sågas bort på bottnarna så våra kunder endast får fullgoda bröd utan att något går till spillo. Ströbrödet är märkt ”Från Sverige” och består av 97% svenska råvaror.
Storlek
400gram
VETEmjöl*, vatten, sirap, siktat RÅGmjöl*, rapsolja*, RÅGsurdeg, salt, jäst, VETEgluten, KORNmalt, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra). *Ursprung Sverige.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1661 kJ |
Energi | 397 kcal |
Fett | 5.8 g |
- Varav mättat fett | 0.7 g |
Kolhydrat | 71 g |
- Varav sockerarter | 6.4 g |
Protein | 12 g |
Salt | 1.4 g |
Fiber | 4.4 g |
Förvaras i 10°C till 25°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
10°C till 25°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Bageri Gruppen Sverige AB
Org.nr: 556135-6402
I en portion på 100g finns det 12g protein.
Per 100g portion innehåller Boalts Ströbröd 71g kolhydrater tillsammans med 5.8g fett.
Boalts Ströbröd innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.
Boalts Ströbröd tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Bageri Gruppen Sverige AB på följande sätt: Telefon: 0410‐430 70. E-post: info@bagerigruppen.se. Adress: Verkstadsgatan 12, 231 66 Trelleborg.