Våra spröda fullkornskorpor är bakade med omsorgsfullt utvalda ingredienser som ger en robust och fyllig smak.
Storlek
450gram
FullkornsVETEmjöl*, VETEmjöl*, vatten, rapsolja*, socker*, jäst, salt. Andelen fullkorn är 61 % beräknat på produktens torrsubstans. *Ursprung Sverige.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1638 kJ |
Energi | 391 kcal |
Fett | 8.2 g |
- Varav mättat fett | 0.9 g |
Kolhydrat | 64 g |
- Varav sockerarter | 4.2 g |
Protein | 11 g |
Salt | 1.1 g |
Fiber | 6.5 g |
Förvaras i 10°C till 25°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
10°C till 25°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Bageri Gruppen Sverige AB
Org.nr: 556135-6402
I en portion på 100g finns det 11g protein.
Per 100g portion innehåller Fullkornskorpor 64g kolhydrater tillsammans med 8.2g fett.
Fullkornskorpor innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.
Fullkornskorpor tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Bageri Gruppen Sverige AB på följande sätt: Telefon: 0410‐430 70. E-post: info@bagerigruppen.se. Adress: Verkstadsgatan 12, 231 66 Trelleborg.