Palttunnbröd - är ett järn- och proteinrikt bröd. Järn (51 mg/100 g) och protein (23g/100g).Brödet är utmärkt som ett nyttigt mellanmål, som lunch med fläsk och vitsås men även ypperligt bra bas för en järnrik gröt, både för stora och små och för de som vill få ett riktigt bra och naturligt järntillskott.
Storlek
300gram
INGREDIENSER Vatten, Fullkornsmjöl av RÅG, blodprotein från nöt och gris, VETEmjöl, fullkornsmjöl av VETE, siktat RÅGmjöl, salt, maltmjöl av VETE.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1400 kJ |
Energi | 330 kcal |
Fett | 2.5 g |
- Varav mättat fett | 0.4 g |
Kolhydrat | 51 g |
- Varav sockerarter | 1 g |
Protein | 23 g |
Salt | 1.12 g |
Fiber | 8 g |
Järn | 51 mg |
Förvaras i högst 30°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum 30°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Mjälloms Tunnbröd AB
Org.nr: 556315-7618
I en portion på 100g finns det 23g protein.
Per 100g portion innehåller Palt Tunnbröd 51g kolhydrater tillsammans med 2.5g fett.
Palt Tunnbröd innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.
Palt Tunnbröd tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Mjälloms Tunnbröd AB på följande sätt: Telefon: 0613-71 13 50. E-post: info@mjalloms.se. Adress: Industrivägen 10, 873 72 Ullånger.