Friggs Majskakor Gräddfil & Lök är glutenfria majskakor med en god smak av gräddfil och lök. Passar gott som snacks eller mellanmål vart du än är.
Storlek
125gram
Ingredienser: Majs (78%), rapsolja, kryddblandning, (vasslepulver/mysepulver (från MJÖLK/MELK), salt, KÄRNMJÖLKSPULVER/KJERNEMELKPULVER, OSTPULVER, lökpulver, tomatpulver, dextros, vitlökspulver, arom, syra (äppelsyra/eplesyre), persilja/persille, surhetsreglerande medel (natriumdiacetat), cayennepeppar, färgämne/fargestoff (paprikaoleoresin/paprikaekstrakt)).
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där sesamfrön och sojabönor hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1750 kJ |
Energi | 410 kcal |
Fett | 15 g |
- Varav mättat fett | 2 g |
Kolhydrat | 63 g |
- Varav sockerarter | 1.4 g |
Protein | 6.9 g |
Salt | 1.5 g |
Fiber | 1.2 g |
Förvaras i 15°C till 25°C för optimal hållbarhet upp till 275 dagar.
Förvaringstemperatur
15°C till 25°C
Total hållbarhet
Upp till 275 dagar
Tillverkningsland
Belgien
Företag
Midsona Sverige AB
Org.nr: 556420-6646
I en portion på 100g finns det 6.9g protein.
Per 100g portion innehåller Majskakor 63g kolhydrater tillsammans med 15g fett.
Majskakor innehåller allergenet mjölk.
På grund av tillverkningsprocessen kan Majskakor innehålla spår av följande allergener: sesamfrön och sojabönor.
Du kan kontakta Midsona Sverige AB på följande sätt: Telefon: 040-660 20 40. E-post: info@midsona.se. Adress: Box 50577, 202 15 Malmö.