Rostade brödkrutonger. Perfekt att strö över en sallad eller en rykande varm pastarätt.
Storlek
400gram
VETEmjöl, durumVETEmjöl, olivolja (12%), havssalt, jäst, maltextrakt (från KORN och majs), socker, antioxidationsmedel E392. Kan innehålla spår av SOJA, SENAP och LUPIN.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där sojabönor, senap och lupin hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1854 kJ |
Energi | 440 kcal |
Fett | 13 g |
- Varav mättat fett | 2 g |
Kolhydrat | 68 g |
- Varav sockerarter | 3.6 g |
Protein | 11 g |
Salt | 1.7 g |
Fiber | 3.8 g |
Förvaras i 8°C till 25°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
8°C till 25°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Italien
Företag
Di Luca & Di Luca AB
Org.nr: 556459-2078
I en portion på 100g finns det 11g protein.
Per 100g portion innehåller Krutonger Naturella 68g kolhydrater tillsammans med 13g fett.
Krutonger Naturella innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.
På grund av tillverkningsprocessen kan Krutonger Naturella innehålla spår av följande allergener: sojabönor, senap och lupin.
Du kan kontakta Di Luca & Di Luca AB på följande sätt: Telefon: 08-556 942 00. E-post: info@zeta.nu. Adress: Alsnögatan 11 7tr, 116 44 Stockholm.