Sprödbakat tunnbröd med tydlig smak av korn
Storlek
2900gram

Ingredienser: VETEmjöl, siktat RÅGmjöl, fullkornsmjöl av VETE, KORNmjöl (12%), sirap, salt, VETEgluten, hjorthornssalt, maltmjöl av KORN.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
| Näringsämne | Per 100g |
|---|---|
| Energi | 1400 kJ |
| Energi | 330 kcal |
| Fett | 3 g |
| - Varav mättat fett | 0.3 g |
| Kolhydrat | 65 g |
| - Varav sockerarter | 2.5 g |
| Protein | 10 g |
| Salt | 0.75 g |
| Fiber | 7.5 g |
Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Mjälloms Tunnbröd AB
Org.nr: 556315-7618
I en portion på 100g finns det 10g protein.
Per 100g portion innehåller Korn Tunnbröd 65g kolhydrater tillsammans med 3g fett.
Korn Tunnbröd innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.
Korn Tunnbröd tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Mjälloms Tunnbröd AB på följande sätt: Telefon: 0613-71 13 50. E-post: info@mjalloms.se. Adress: Industrivägen 10, 873 72 Ullånger.