Havsknäcke är ett delikat fröknäcke innehållande hela 20% sockertång från den svenska Västkusten. Det passar perfekt som förrätt, snacks, till ostbrickan eller som ett läckert mellanmål. Knäcket med sin extra umami gifter sig fint med krämiga röror av t ex skaldjur eller tångkaviar och innehåller endast sju ingredienser: majsmjöl, solroskärnor, pumpakärnor, linfrö, sockertång, rapsolja och salt. Alger har ett extremt lågt klimatavtryck. Tångodlingarna fungerar renande för havet, kräver väldigt få resurser och har ingen negativ inverkan på havsmiljön. Ca 255 skivor havsknäcke per kartong.
Storlek
3800gram
Majsmjöl, solroskärnor, pumpakärnor, linfrö, sockertång (Saccharina latissima), rapsolja, salt.
Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där spannmål som innehåller gluten hanteras, och kan därför innehålla spår av detta. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1141 kJ |
Energi | 273 kcal |
Fett | 20 g |
- Varav mättat fett | 2.6 g |
Kolhydrat | 13 g |
- Varav sockerarter | 0.9 g |
Protein | 9.2 g |
Salt | 0.9 g |
Fiber | 3.5 g |
Förvaras i 4°C till 25°C för optimal hållbarhet upp till 240 dagar.
Förvaringstemperatur
4°C till 25°C
Total hållbarhet
Upp till 240 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Nordic Seafarm AB
Org.nr: 559057-6004
I en portion på 100g finns det 9.2g protein.
Per 100g portion innehåller Havsknäcke 13g kolhydrater tillsammans med 20g fett.
Havsknäcke är fri från deklarerade allergener.
På grund av tillverkningsprocessen kan Havsknäcke innehålla spår av spannmål som innehåller gluten.
Du kan kontakta Nordic Seafarm AB på följande sätt: E-post: info@nordicseafarm.com. Adress: Masthamsgatan 3 , 413 27 Göteborg.