Knapriga brödpinnar som vi har bakat med olivolja och havssalt. Ett läckert tilltugg, perfekt som antipasto.
Storlek
125gram
Ingredienser: VETEmjöl, olivolja 8,1%, havssalt, maltmjöl (från VETE), jäst. Kan innehålla spår av SOJA och SESAMFRÖ.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller vete. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där sesamfrön och sojabönor hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1791 kJ |
Energi | 424 kcal |
Fett | 8.1 g |
- Varav mättat fett | 1.3 g |
Kolhydrat | 75 g |
- Varav sockerarter | 1.8 g |
Protein | 11 g |
Salt | 1.8 g |
Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Italien
Företag
Di Luca & Di Luca AB
Org.nr: 556459-2078
I en portion på 100g finns det 11g protein.
Per 100g portion innehåller Grissini Naturell 75g kolhydrater tillsammans med 8.1g fett.
Grissini Naturell innehåller allergenet vete.
På grund av tillverkningsprocessen kan Grissini Naturell innehålla spår av följande allergener: sesamfrön och sojabönor.
Du kan kontakta Di Luca & Di Luca AB på följande sätt: Telefon: 08-556 942 00. E-post: info@zeta.nu. Adress: Alsnögatan 11 7tr, 116 44 Stockholm.