Storlek
120gram
Ingredienser: Vatten, DINKELVETEMJÖL, fullkornsmjöl av RÅG, fullkornsmjöl av VETE, sirap, VETEGLUTEN, salt, torrjäst, maltmjöl av KORN, hjorthornssalt, maltmjöl av VETE, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra). 39% Dinkel.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1350 kJ |
Energi | 330 kcal |
Fett | 1.8 g |
- Varav mättat fett | 0 g |
Kolhydrat | 61 g |
- Varav sockerarter | 2.5 g |
Protein | 12 g |
Salt | 1.1 g |
Fiber | 8.5 g |
Förvaras i högst 30°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum 30°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Mjälloms Tunnbröd AB
Org.nr: 556315-7618
I en portion på 100g finns det 12g protein.
Per 100g portion innehåller Dinkel Tunnbröd 61g kolhydrater tillsammans med 1.8g fett.
Dinkel Tunnbröd innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.
Dinkel Tunnbröd tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Mjälloms Tunnbröd AB på följande sätt: Telefon: 0613-71 13 50. E-post: info@mjalloms.se. Adress: Industrivägen 10, 873 72 Ullånger.