Klassiskt hårt tunnbröd
Storlek
275gram
Ingredienser: Vatten, DINKELVETEMJÖL, KORNMJÖL, fullkornsmjöl av RÅG, sockersirap, salt, KORNMALTMJÖL, hjorthornssalt, MALTMJÖL (VETE), mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra).
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1484 kJ |
Energi | 355 kcal |
Fett | 2 g |
- Varav mättat fett | 0.5 g |
Kolhydrat | 63 g |
- Varav sockerarter | 2.6 g |
Protein | 10 g |
Salt | 1.1 g |
Fiber | 9 g |
Förvaras i högst 30°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum 30°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Mjälloms Tunnbröd AB
Org.nr: 556315-7618
I en portion på 100g finns det 10g protein.
Per 100g portion innehåller 1923 Tunnbröd 63g kolhydrater tillsammans med 2g fett.
1923 Tunnbröd innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.
1923 Tunnbröd tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Mjälloms Tunnbröd AB på följande sätt: Telefon: 0613-71 13 50. E-post: info@mjalloms.se. Adress: Industrivägen 10, 873 72 Ullånger.