Storlek
230gram

Ingredienser: Fullkornsvetemjöl (52%), vetemjöl (37%), vita quinoafrön (6,3%), solrosfröolja, socker, jäst, torkat surdegspulver av fullkornsråg (2,6%), torrjäst (korn, vete), havssalt (0,70%), salt.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, vete och råg. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
| Näringsämne | Per 100g |
|---|---|
| Energi | 1626 kJ |
| Energi | 386 kcal |
| Fett | 6.7 g |
| - Varav mättat fett | 0.8 g |
| Kolhydrat | 65 g |
| - Varav sockerarter | 3.4 g |
| Protein | 12 g |
| Salt | 1.3 g |
| Fiber | 8.6 g |
Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet upp till 300 dagar.
Total hållbarhet
Upp till 300 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Barilla Sverige AB
Org.nr: 556518-4503
I en portion på 100g finns det 12g protein.
Per 100g portion innehåller Tunn Vete 65g kolhydrater tillsammans med 6.7g fett.
Tunn Vete innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, vete och råg.
Tunn Vete tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Barilla Sverige AB på följande sätt: Telefon: 08-470 76 00. E-post: info@wasabrod.se. Adress: Box 6722 , 133 85 Stockholm .