Storlek
305gram

Ingredienser: Fullkornsrågmjöl (96 g*), fullkornsrågsurdeg (fullkornsrågmjöl, vatten) (19 g*), jäst, kornmaltextrakt, salt, emulgeringsmedel (mono- och diglycerider av fettsyror). Kan innehålla spår av sesamfrön och mjölk. *i g för 100 g produkt.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten och råg. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där mjölk och sesamfrön hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
| Näringsämne | Per 100g |
|---|---|
| Energi | 1416 kJ |
| Energi | 336 kcal |
| Fett | 2 g |
| - Varav mättat fett | 0.5 g |
| Kolhydrat | 60 g |
| - Varav sockerarter | 0.3 g |
| Protein | 10 g |
| Salt | 1.2 g |
| Fiber | 19 g |
| Magnesium | 100 mg |
| Järn | 3 mg |
| Zink | 3.5 mg |
Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet upp till 300 dagar.
Total hållbarhet
Upp till 300 dagar
Tillverkningsland
Tyskland
Företag
Barilla Sverige AB
Org.nr: 556518-4503
I en portion på 100g finns det 10g protein.
Per 100g portion innehåller Surdeg Råg 60g kolhydrater tillsammans med 2g fett.
Surdeg Råg innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten och råg.
På grund av tillverkningsprocessen kan Surdeg Råg innehålla spår av följande allergener: mjölk och sesamfrön.
Du kan kontakta Barilla Sverige AB på följande sätt: Telefon: 08-470 76 00. E-post: info@wasabrod.se. Adress: Box 6722 , 133 85 Stockholm .