Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Kolonial/Speceri
  3. Hårt bröd/Torra bakverk
  4. Knäckebröd
  5. Surdeg Råg
  1. Livsmedel/
  2. Kolonial/Speceri/
  3. Hårt bröd/Torra bakverk/
  4. Knäckebröd/
  5. Surdeg Råg

Surdeg Råg

Wasa

Storlek

305gram

Surdeg Råg

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Ingredienser: Fullkornsrågmjöl (96 g*), fullkornsrågsurdeg (fullkornsrågmjöl, vatten) (19 g*), jäst, kornmaltextrakt, salt, emulgeringsmedel (mono- och diglycerider av fettsyror). Kan innehålla spår av sesamfrön och mjölk. *i g för 100 g produkt.

Allergeninformation för Surdeg Råg

Spannmål som innehåller gluten(Innehåller)
Råg(Innehåller)
Mjölk(Kan innehålla)
Sesamfrön(Kan innehålla)

För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten och råg. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där mjölk och sesamfrön hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi1416 kJ
Energi336 kcal
Fett2 g
- Varav mättat fett0.5 g
Kolhydrat60 g
- Varav sockerarter0.3 g
Protein10 g
Salt1.2 g
Fiber19 g
Magnesium100 mg
Järn3 mg
Zink3.5 mg

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet upp till 300 dagar.

Total hållbarhet

Upp till 300 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Tyskland

Företag

Barilla Sverige AB

Org.nr: 556518-4503

Kontakt

Box 6722

133 85 Stockholm

Tel: 08-470 76 00

info@wasabrod.se

Besök webbplats

Vanliga frågor om Surdeg Råg

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Surdeg Råg?

I en portion på 100g finns det 10g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Surdeg Råg?

Per 100g portion innehåller Surdeg Råg 60g kolhydrater tillsammans med 2g fett.

Allergener

Innehåller Surdeg Råg några allergener?

Surdeg Råg innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten och råg.

Vilka allergener kan finnas i spår i Surdeg Råg?

På grund av tillverkningsprocessen kan Surdeg Råg innehålla spår av följande allergener: mjölk och sesamfrön.

Vem kan jag kontakta angående Surdeg Råg?

Du kan kontakta Barilla Sverige AB på följande sätt: Telefon: 08-470 76 00. E-post: info@wasabrod.se. Adress: Box 6722 , 133 85 Stockholm .

←Tillbaka till Produkter