Knäckebrödet Surdeg Gourmet från Wasa är ett extra tunt knäckebröd med en tydlig smak av surdeg. Ett runt knäckebröd bakat enligt vårt eget surdegsrecept med råg som ger en smakbalans som passar med allt från husmanskost och högtidsmat, till frukost och fine dining. Rågsurdegsbrödet bryts i precis den storlek som önskas för att alltid passa ändamålet perfekt. Smaken och bakmetoden är starkt förknippat med tradition och matglädje. Wasas rågknäcke är både nyckelhålsmärkt och 100 % klimatkompenserat.
Storlek
660gram
Ingredienser: Fullkornsrågmjöl (101 g*), torkad surdeg av fullkornsråg (3,4 g*), kornmaltextrakt, salt. *i g för 100 g produkt.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller korn, råg och spannmål som innehåller gluten. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1405 kJ |
Energi | 334 kcal |
Fett | 1.5 g |
- Varav mättat fett | 0.3 g |
Kolhydrat | 59 g |
- Varav sockerarter | 3.5 g |
Protein | 10 g |
Fiber | 22 g |
Järn | 2.7 mg |
Magnesium | 90 mg |
Zink | 2.2 mg |
Salt | 1.2 g |
Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet upp till 300 dagar.
Total hållbarhet
Upp till 300 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Barilla Sverige AB
Org.nr: 556518-4503
I en portion på 100g finns det 10g protein.
Per 100g portion innehåller Surdeg Gourmet 59g kolhydrater tillsammans med 1.5g fett.
Surdeg Gourmet innehåller följande allergener: korn, råg och spannmål som innehåller gluten.
Surdeg Gourmet tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Barilla Sverige AB på följande sätt: Telefon: 08-470 76 00. E-post: info@wasabrod.se. Adress: Box 6722 , 133 85 Stockholm .