Storlek
550gram
Ingredienser: Fullkornsrågmjöl (69 g*) fullkornsrågsurdeg (14 g*) (fullkornsråg, vatten), havregryn (9 g*), jäst, fullkornsvetemjöl (5,9 g*), fullkornshavremjöl (5,9 g*), fullkornskornmjöl (5,9 g*), rågkli, salt, kornmaltextrakt, emulgeringsmedel (solroslecitin).*i g för 100 g produkt. Kan innehålla spår av lupin, mjölk, senap, sesamfrön och sojabönor.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller havre, korn, råg och vete. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där mjölk, sesamfrön, lupin, senap och sojabönor hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1428 kJ |
Energi | 339 kcal |
Fett | 3 g |
- Varav mättat fett | 0.5 g |
Kolhydrat | 58 g |
- Varav sockerarter | 0.5 g |
Protein | 11 g |
Fiber | 18 g |
Järn | 3.5 mg |
Fosfor | 330 mg |
Kalium | 500 mg |
Magnesium | 110 mg |
Salt | 1.1 g |
Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet upp till 300 dagar.
Total hållbarhet
Upp till 300 dagar
Tillverkningsland
Tyskland
Företag
Barilla Sverige AB
Org.nr: 556518-4503
I en portion på 100g finns det 11g protein.
Per 100g portion innehåller Surdeg Flerkorn 58g kolhydrater tillsammans med 3g fett.
Surdeg Flerkorn innehåller följande allergener: havre, korn, råg och vete.
På grund av tillverkningsprocessen kan Surdeg Flerkorn innehålla spår av följande allergener: mjölk, sesamfrön, lupin, senap och sojabönor.
Du kan kontakta Barilla Sverige AB på följande sätt: Telefon: 08-470 76 00. E-post: info@wasabrod.se. Adress: Box 6722 , 133 85 Stockholm .