Storlek
275gram

Ingredienser: Fullkornsrågmjöl (69 g*), fullkornsrågsurdeg (14 g*) (fullkornsråg, vatten), havregryn (9 g*), jäst, fullkornsvetemjöl (5,9 g*), fullkornshavremjöl (5,9 g*), fullkornskornmjöl (5,9 g*), rågkli, salt, kornmaltextrakt, emulgeringsmedel (solroslecitin). Kan innehålla spår av sesamfrö och mjölk. *i g för 100 g produkt.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller havre, korn, råg och vete. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där mjölk och sesamfrön hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
| Näringsämne | Per 100g |
|---|---|
| Energi | 1428 kJ |
| Energi | 339 kcal |
| Fett | 2.5 g |
| - Varav mättat fett | 0.5 g |
| Kolhydrat | 58 g |
| - Varav sockerarter | 0.5 g |
| Protein | 11 g |
| Fiber | 18 g |
| Järn | 3.5 mg |
| Fosfor | 330 mg |
| Kalium | 500 mg |
| Magnesium | 110 mg |
| Salt | 1.1 g |
Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet upp till 300 dagar.
Total hållbarhet
Upp till 300 dagar
Tillverkningsland
Tyskland
Företag
Barilla Sverige AB
Org.nr: 556518-4503
I en portion på 100g finns det 11g protein.
Per 100g portion innehåller Surdeg Flerkorn 58g kolhydrater tillsammans med 2.5g fett.
Surdeg Flerkorn innehåller följande allergener: havre, korn, råg och vete.
På grund av tillverkningsprocessen kan Surdeg Flerkorn innehålla spår av följande allergener: mjölk och sesamfrön.
Du kan kontakta Barilla Sverige AB på följande sätt: Telefon: 08-470 76 00. E-post: info@wasabrod.se. Adress: Box 6722 , 133 85 Stockholm .