Wasa Knäckebröd Rågi är ett lite tunnare, lite mildare knäckebröd bakat på rågmjöl och innehåller hela 77% fullkorn. Den milda smaken gör Rågi rågknäcke till ett utmärkt tillbehör till alla måltider. Det är enkelt att matcha med olika smaker och kan därför användas till det mesta. Det är ett knäckebröd rikt på fiber, som också är nyckelhålsmärkt samt klimatkompenserat till 100%. Det här knäcket passar perfekt för den som söker en nättare och tunnare knäckemacka.
Storlek
550gram
Ingredienser: fullkornsrågmjöl (77g*), rågmjöl (28 g*), jäst, salt. *i g för 100 g produkt.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller råg och spannmål som innehåller gluten. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1415 kJ |
Energi | 336 kcal |
Fett | 1.5 g |
- Varav mättat fett | 0.4 g |
Kolhydrat | 62 g |
- Varav sockerarter | 1 g |
Protein | 9 g |
Fiber | 19 g |
Järn | 2.6 mg |
Magnesium | 95 mg |
Zink | 3.2 mg |
Salt | 1 g |
Förvaras i 8°C till 25°C för optimal hållbarhet upp till 300 dagar.
Förvaringstemperatur
8°C till 25°C
Total hållbarhet
Upp till 300 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Barilla Sverige AB
Org.nr: 556518-4503
I en portion på 100g finns det 9g protein.
Per 100g portion innehåller Rågi 62g kolhydrater tillsammans med 1.5g fett.
Rågi innehåller följande allergener: råg och spannmål som innehåller gluten.
Rågi tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Barilla Sverige AB på följande sätt: Telefon: 08-470 76 00. E-post: info@wasabrod.se. Adress: Box 6722 , 133 85 Stockholm .