- Livsmedel
- Kolonial/Speceri
- Hårt bröd/Torra bakverk
- Knäckebröd
- Råg-Rut
Råg-Rut
Storlek
235gram

Ingredienser & Allergener
Ingredienser
Ingredienser: Fullkornsrågmjöl, jäst, salt, mältat korn.
Allergeninformation för Råg-Rut
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller råg och spannmål som innehåller gluten. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsinnehåll
| Näringsämne | Per 100g |
|---|---|
| Energi | 1395 kJ |
| Energi | 331 kcal |
| Fett | 1.5 g |
| - Varav mättat fett | 0.3 g |
| Kolhydrat | 59.9 g |
| - Varav sockerarter | 1 g |
| Protein | 9.5 g |
| Fiber | 20 g |
Förvaring & Hållbarhet
Förvaras i högst 25°C för optimal hållbarhet upp till 300 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum 25°C
Total hållbarhet
Upp till 300 dagar
Ursprung & Tillverkare
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Barilla Sverige AB
Org.nr: 556518-4503
Vanliga frågor om Råg-Rut
Näringsvärde
Vad är proteininnehållet i Råg-Rut?
I en portion på 100g finns det 9.5g protein.
Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Råg-Rut?
Per 100g portion innehåller Råg-Rut 59.9g kolhydrater tillsammans med 1.5g fett.
Allergener
Innehåller Råg-Rut några allergener?
Råg-Rut innehåller följande allergener: råg och spannmål som innehåller gluten.
Vilka allergener kan finnas i spår i Råg-Rut?
Råg-Rut tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Vem kan jag kontakta angående Råg-Rut?
Du kan kontakta Barilla Sverige AB på följande sätt: Telefon: 08-470 76 00. E-post: info@wasabrod.se. Adress: Box 6722 , 133 85 Stockholm .