Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Kolonial/Speceri
  3. Hårt bröd/Torra bakverk
  4. Knäckebröd
  5. Råg-Rut
  1. Livsmedel/
  2. Kolonial/Speceri/
  3. Hårt bröd/Torra bakverk/
  4. Knäckebröd/
  5. Råg-Rut

Råg-Rut

Falu

Storlek

235gram

Råg-Rut

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Ingredienser: Fullkornsrågmjöl, jäst, salt, mältat korn.

Allergeninformation för Råg-Rut

Råg(Innehåller)
Spannmål som innehåller gluten(Innehåller)

För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller råg och spannmål som innehåller gluten. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi1395 kJ
Energi331 kcal
Fett1.5 g
- Varav mättat fett0.3 g
Kolhydrat59.9 g
- Varav sockerarter1 g
Protein9.5 g
Fiber20 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i högst 25°C för optimal hållbarhet upp till 300 dagar.

Förvaringstemperatur

Maximum 25°C

Total hållbarhet

Upp till 300 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Barilla Sverige AB

Org.nr: 556518-4503

Kontakt

Box 6722

133 85 Stockholm

Tel: 08-470 76 00

info@wasabrod.se

Besök webbplats

Vanliga frågor om Råg-Rut

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Råg-Rut?

I en portion på 100g finns det 9.5g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Råg-Rut?

Per 100g portion innehåller Råg-Rut 59.9g kolhydrater tillsammans med 1.5g fett.

Allergener

Innehåller Råg-Rut några allergener?

Råg-Rut innehåller följande allergener: råg och spannmål som innehåller gluten.

Vilka allergener kan finnas i spår i Råg-Rut?

Råg-Rut tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.

Vem kan jag kontakta angående Råg-Rut?

Du kan kontakta Barilla Sverige AB på följande sätt: Telefon: 08-470 76 00. E-post: info@wasabrod.se. Adress: Box 6722 , 133 85 Stockholm .

←Tillbaka till Produkter