Normalgräddat

LEKSANDS KNÄCKEBRÖD
Från Sverige

Hållbarhet är vår tradition. Familjebakat i 6 generationer i vårt fossilfria bageri sedan 2013. Vatten från egen källa och svenskodlad råg. Inga tillsatser. Vi följer vår klimatpåverkan från Fält till Butik.

Storlek

9960gram

Normalgräddat

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

FULLKORNSRÅGMJÖL, vatten, jäst och salt

Allergeninformation för Normalgräddat

Spannmål som innehåller gluten(Innehåller)
Råg(Innehåller)

För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten och råg. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi1450 kJ
Energi350 kcal
Fett2.6 g
- Varav mättat fett0.6 g
Kolhydrat64 g
- Varav sockerarter1.3 g
Protein9 g
Salt1.2 g
Fiber21 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i 15°C till 25°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.

Förvaringstemperatur

15°C till 25°C

Total hållbarhet

Upp till 365 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Säljpartner Häll & Co AB

Org.nr: 556710-9110

Kontakt

Isafjordsgatan 5

164 40 Stockholm

Tel: 08-672 07 50

info@saljpartner.com

Besök webbplats

Vanliga frågor om Normalgräddat

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Normalgräddat?

I en portion på 100g finns det 9g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Normalgräddat?

Per 100g portion innehåller Normalgräddat 64g kolhydrater tillsammans med 2.6g fett.

Allergener

Innehåller Normalgräddat några allergener?

Normalgräddat innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten och råg.

Vilka allergener kan finnas i spår i Normalgräddat?

Normalgräddat tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.

Vem kan jag kontakta angående Normalgräddat?

Du kan kontakta Säljpartner Häll & Co AB på följande sätt: Telefon: 08-672 07 50. E-post: info@saljpartner.com. Adress: Isafjordsgatan 5, 164 40 Stockholm.