- Livsmedel
- Kolonial/Speceri
- Hårt bröd/Torra bakverk
- Knäckebröd
- Normalgräddat
Normalgräddat
Hållbarhet är vår tradition. Familjebakat i 6 generationer i vårt fossilfria bageri sedan 2013. Vatten från egen källa och svenskodlad råg. Inga tillsatser. Vi följer vår klimatpåverkan från Fält till Butik.
Storlek
9960gram

Ingredienser & Allergener
Ingredienser
FULLKORNSRÅGMJÖL, vatten, jäst och salt
Allergeninformation för Normalgräddat
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten och råg. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsinnehåll
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1450 kJ |
Energi | 350 kcal |
Fett | 2.6 g |
- Varav mättat fett | 0.6 g |
Kolhydrat | 64 g |
- Varav sockerarter | 1.3 g |
Protein | 9 g |
Salt | 1.2 g |
Fiber | 21 g |
Förvaring & Hållbarhet
Förvaras i 15°C till 25°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
15°C till 25°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Ursprung & Tillverkare
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Säljpartner Häll & Co AB
Org.nr: 556710-9110
Vanliga frågor om Normalgräddat
Näringsvärde
Vad är proteininnehållet i Normalgräddat?
I en portion på 100g finns det 9g protein.
Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Normalgräddat?
Per 100g portion innehåller Normalgräddat 64g kolhydrater tillsammans med 2.6g fett.
Allergener
Innehåller Normalgräddat några allergener?
Normalgräddat innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten och råg.
Vilka allergener kan finnas i spår i Normalgräddat?
Normalgräddat tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Vem kan jag kontakta angående Normalgräddat?
Du kan kontakta Säljpartner Häll & Co AB på följande sätt: Telefon: 08-672 07 50. E-post: info@saljpartner.com. Adress: Isafjordsgatan 5, 164 40 Stockholm.