Mörkt knäckebröd av fullkornsråg. Innehåller bara naturliga ingredienser och inga konstgjorda färgämnen eller konserveringsmedel. Ryvita knäckebröd är rikt på fiber och har låg andel mättat fett.
Storlek
250gram
Fullkorns rågmjöl (89%), Sesamfrön (10%), Rågkli, Salt.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten och sesamfrön. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där sojabönor hanteras, och kan därför innehålla spår av detta. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1609 kJ |
Energi | 383 kcal |
Fett | 6.9 g |
- Varav mättat fett | 1.1 g |
Kolhydrat | 57.5 g |
- Varav sockerarter | 3.2 g |
Protein | 13.4 g |
Salt | 0.1 g |
Fiber | 18.5 g |
Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Storbritannien
Företag
Haugen-Gruppen AB
Org.nr: 556481-5800
I en portion på 100g finns det 13.4g protein.
Per 100g portion innehåller Knäckebröd Sesam 57.5g kolhydrater tillsammans med 6.9g fett.
Knäckebröd Sesam innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten och sesamfrön.
På grund av tillverkningsprocessen kan Knäckebröd Sesam innehålla spår av sojabönor.
Du kan kontakta Haugen-Gruppen AB på följande sätt: Telefon: 011-362900. E-post: info@haugen-gruppen.se. Adress: Box 185, 601 03 Norrköping.