Ryvita Råg innehåller helkornsmjöl av råg samt salt. Rikt på fibrer och låg andel mättat fett.
Storlek
250gram
FullkornsRÅGmjöl, salt. Allergiråd: kan innehålla spår av gluten, sesamfrön och soja. Tillverkad av 107g fullkornsRÅGmjöl per 100g färdig produkt.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten och råg. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där vete, sesamfrön, sojabönor och havre hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1444 kJ |
Energi | 342 kcal |
Fett | 1.2 g |
- Varav mättat fett | 0.2 g |
Kolhydrat | 66.6 g |
- Varav sockerarter | 3 g |
Protein | 8.5 g |
Salt | 0.74 g |
Fiber | 15.2 g |
Förvaras i 16°C till 30°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
16°C till 30°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Storbritannien
Företag
Haugen-Gruppen AB
Org.nr: 556481-5800
I en portion på 100g finns det 8.5g protein.
Per 100g portion innehåller Knäckebröd Råg 66.6g kolhydrater tillsammans med 1.2g fett.
Knäckebröd Råg innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten och råg.
På grund av tillverkningsprocessen kan Knäckebröd Råg innehålla spår av följande allergener: vete, sesamfrön, sojabönor och havre.
Du kan kontakta Haugen-Gruppen AB på följande sätt: Telefon: 011-362900. E-post: info@haugen-gruppen.se. Adress: Box 185, 601 03 Norrköping.