Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Kolonial/Speceri
  3. Hårt bröd/Torra bakverk
  4. Knäckebröd
  5. Knäckebröd Råg
  1. Livsmedel/
  2. Kolonial/Speceri/
  3. Hårt bröd/Torra bakverk/
  4. Knäckebröd/
  5. Knäckebröd Råg

Knäckebröd Råg

Ryvita

Ryvita Råg innehåller helkornsmjöl av råg samt salt. Rikt på fibrer och låg andel mättat fett.

Storlek

250gram

Knäckebröd Råg

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

FullkornsRÅGmjöl, salt. Allergiråd: kan innehålla spår av gluten, sesamfrön och soja. Tillverkad av 107g fullkornsRÅGmjöl per 100g färdig produkt.

Allergeninformation för Knäckebröd Råg

Spannmål som innehåller gluten(Innehåller)
Vete(Kan innehålla)
Sesamfrön(Kan innehålla)
Sojabönor(Kan innehålla)
Havre(Kan innehålla)
Råg(Innehåller)

För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten och råg. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där vete, sesamfrön, sojabönor och havre hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi1444 kJ
Energi342 kcal
Fett1.2 g
- Varav mättat fett0.2 g
Kolhydrat66.6 g
- Varav sockerarter3 g
Protein8.5 g
Salt0.74 g
Fiber15.2 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i 16°C till 30°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.

Förvaringstemperatur

16°C till 30°C

Total hållbarhet

Upp till 365 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Storbritannien

Företag

Haugen-Gruppen AB

Org.nr: 556481-5800

Kontakt

Box 185

601 03 Norrköping

Tel: 011-362900

info@haugen-gruppen.se

Besök webbplats

Vanliga frågor om Knäckebröd Råg

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Knäckebröd Råg?

I en portion på 100g finns det 8.5g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Knäckebröd Råg?

Per 100g portion innehåller Knäckebröd Råg 66.6g kolhydrater tillsammans med 1.2g fett.

Allergener

Innehåller Knäckebröd Råg några allergener?

Knäckebröd Råg innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten och råg.

Vilka allergener kan finnas i spår i Knäckebröd Råg?

På grund av tillverkningsprocessen kan Knäckebröd Råg innehålla spår av följande allergener: vete, sesamfrön, sojabönor och havre.

Vem kan jag kontakta angående Knäckebröd Råg?

Du kan kontakta Haugen-Gruppen AB på följande sätt: Telefon: 011-362900. E-post: info@haugen-gruppen.se. Adress: Box 185, 601 03 Norrköping.

←Tillbaka till Produkter