- Livsmedel
- Kolonial/Speceri
- Hårt bröd/Torra bakverk
- Knäckebröd
- Julknäcke
Julknäcke
Wasa Julknäcke ger dig smaken av en riktigt god jul. Julknäckebrödet är ett knäckebröd med anis och fänkål som bakats enligt ett traditionellt julrecept. Julknäcket avnjuts som tillbehör till julmaten, som del av julfikat eller precis med de pålägg som önskas. Knäcket ger samma fridfulla julstämning oavsett vilken typ av måltid eller pålägg det serveras till. Wasas julkryddade veteknäcke bakas endast inför jul varje år och är både bakat med förnybar energi samt klimatkompenserat till 100%.
Storlek
300gram

Ingredienser & Allergener
Ingredienser
Ingredienser: Vetemjöl (94%), solrosfröolja, jäst, socker, salt, fänkål (1,2%), anis (0,53%), koriander (0,40%). Kan innehålla spår av senap, selleri och sesam.
Allergeninformation för Julknäcke
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller vete. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där mjölk, senap, selleri och sesamfrön hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsinnehåll
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1643 kJ |
Energi | 390 kcal |
Fett | 7.5 g |
- Varav mättat fett | 0.7 g |
Kolhydrat | 66 g |
- Varav sockerarter | 4.5 g |
Protein | 11 g |
Fiber | 7 g |
Salt | 1.2 g |
Förvaring & Hållbarhet
Förvaras i högst 25°C för optimal hållbarhet upp till 300 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum 25°C
Total hållbarhet
Upp till 300 dagar
Ursprung & Tillverkare
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Barilla Sverige AB
Org.nr: 556518-4503
Vanliga frågor om Julknäcke
Näringsvärde
Vad är proteininnehållet i Julknäcke?
I en portion på 100g finns det 11g protein.
Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Julknäcke?
Per 100g portion innehåller Julknäcke 66g kolhydrater tillsammans med 7.5g fett.
Allergener
Innehåller Julknäcke några allergener?
Julknäcke innehåller allergenet vete.
Vilka allergener kan finnas i spår i Julknäcke?
På grund av tillverkningsprocessen kan Julknäcke innehålla spår av följande allergener: mjölk, senap, selleri och sesamfrön.
Vem kan jag kontakta angående Julknäcke?
Du kan kontakta Barilla Sverige AB på följande sätt: Telefon: 08-470 76 00. E-post: info@wasabrod.se. Adress: Box 6722 , 133 85 Stockholm .