Wasa Knäckebröd Naturell Glutenfri är ett delikat knäcke med en vacker gyllene färg. Glutenfritt hårdbröd passar nästan alla måltidsgäster eftersom det dessutom är laktosfritt och veganskt. Den naturella smaken på vårt glutenfria hårdbröd låter pålägget få en framträdande roll. En krispig, laktosfri knäckemacka blir även ett utmärkt tillbehör till måltiden. För att hålla det glutenfria knäcket krispigt längre kommer de i smarta förslutna konsument- och portionsförpackningar som passar väl vid buffé-servering. Wasas laktosfria bröd är självklart 100% klimatkompenserat.
Storlek
240gram
Ingredienser: Potatisstärkelse, amarantmjöl, rismjöl, solrosolja, sockerrörfiber, socker, rissurdegspulver (rismjöl, vatten), jäst, förtjockningsmedel (hydroxipropylmetylcellulosa), emulgeringsmedel (mono- och diglycerider av fettsyror), risprotein, salt, fänkål, anis, kummin. Kan innehålla spår av sesamfrön, sojabönor, senap och laktosfri mjölk.
Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där sojabönor, sesamfrön och senap hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1678 kJ |
Energi | 398 kcal |
Fett | 8 g |
- Varav mättat fett | 1 g |
Kolhydrat | 73 g |
- Varav sockerarter | 2 g |
Protein | 5 g |
Fiber | 7 g |
Salt | 1.1 g |
Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet upp till 360 dagar.
Total hållbarhet
Upp till 360 dagar
Tillverkningsland
Tyskland
Företag
Barilla Sverige AB
Org.nr: 556518-4503
I en portion på 100g finns det 5g protein.
Per 100g portion innehåller Glutenfri Naturell 73g kolhydrater tillsammans med 8g fett.
Glutenfri Naturell är fri från deklarerade allergener.
På grund av tillverkningsprocessen kan Glutenfri Naturell innehålla spår av följande allergener: sojabönor, sesamfrön och senap.
Du kan kontakta Barilla Sverige AB på följande sätt: Telefon: 08-470 76 00. E-post: info@wasabrod.se. Adress: Box 6722 , 133 85 Stockholm .