- Livsmedel
- Kolonial/Speceri
- Hårt bröd/Torra bakverk
- Knäckebröd
- Gästabud
Gästabud
Storlek
660gram

Ingredienser & Allergener
Ingredienser
Rågmjöl (fulkorn), vatten, jäst, salt
Allergeninformation för Gästabud
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller råg. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsinnehåll
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1400 kJ |
Energi | 330 kcal |
Fett | 1.5 g |
- Varav mättat fett | 0.4 g |
Kolhydrat | 60 g |
- Varav sockerarter | 0.5 g |
Protein | 9.5 g |
Fiber | 20 g |
Förvaring & Hållbarhet
Förvaras i högst 25°C för optimal hållbarhet upp till 300 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum 25°C
Total hållbarhet
Upp till 300 dagar
Ursprung & Tillverkare
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Barilla Sverige AB
Org.nr: 556518-4503
Vanliga frågor om Gästabud
Näringsvärde
Vad är proteininnehållet i Gästabud?
I en portion på 100g finns det 9.5g protein.
Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Gästabud?
Per 100g portion innehåller Gästabud 60g kolhydrater tillsammans med 1.5g fett.
Allergener
Innehåller Gästabud några allergener?
Gästabud innehåller allergenet råg.
Vilka allergener kan finnas i spår i Gästabud?
Gästabud tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Vem kan jag kontakta angående Gästabud?
Du kan kontakta Barilla Sverige AB på följande sätt: Telefon: 08-470 76 00. E-post: info@wasabrod.se. Adress: Box 6722 , 133 85 Stockholm .